lauantai 2. maaliskuuta 2013

Askarreltavaa

Ostin viikolla Tarjoustalosta muovilaatikoita tarkoituksenani modata roboille asuntoja. Lootien koko on 58x39x25cm ja hintaa oli 10,90€ kappaleella, mikä on mielestäni aika paljon kuitenkin, vaikkakin toki reippaasti vähemmän kuin esimerkiksi minidunan hinta... Melko pehmeää ja ohutta muoviahan tuo kuitenkin on. Minidunan saisi halvimmillaan noin 30€:lla, joten eivätköhän nuo kuitenkin asiansa aja, kunhan ne saa modattua ensin.

Aikaisemmin tällä viikolla löysin myös Colbronde's Eternal Flamen ikiuneen nukahtaneena. Flame oli vasta hieman vajaan vuoden ikäinen, joten mysteeriksi jää mikä tämän ihanan herran lopulta vei. Pari päivää aikaisemmin huomasin herran olevan jonkin verran kiukkuinen, josko olisi ollut niin kipeä, että se pisti säksättämään. :( Harmittaa siksikin, että Flame jäi nyt kokonaan käyttämättä jalostuksellisesti ja se oli sekä laikukkaan että huskyn kantaja. No, näitä sattuu, ei voi mitään. Harmittaa silti.


2 kommenttia:

 1. Meidän Duna maksoi 10€...on gerbiilinpoikasten tuleva asutus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin kuitenkaan uutena eläinkaupasta? ;)
   Gerbiilit saattavat sitten melko hätäiseen tulla dunasta läpi ja jos tässä minidunasta puhutaan (kuten tekstissä), niin hippasen liian pienikin taitaa gerbiileille olla.

   Poista